Bestellen en betalen kan gemakkelijk bij E.C-Reptiles via de webshop. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te betalen met iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa, Bancontact, Sofort en bankoverschrijving. Dankzij de ruime betaalmogelijkheden heeft u de mogelijkheid om uw vertrouwde betaalomgeving te gebruiken.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Nadat de betaling gelukt is, ontvang je van ons een bevestigingsmail met een ordernummer.

Mastercard                  Visa

Wij accepteren Mastercard en Visa. Om met uw creditcard te betalen dien je te beschikken over het CVV-CVC nummer, dit is een beveiligingscode die je kunt vinden achterop de creditcard.

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen.

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening.

Betalen via overschrijving is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.